Eva Vinge -Laman

 
Kul att du blir glad av dina nya arbetskläder, Eva! 
 
 
 
Herman, Evelina försöker göra läxorna! Sitt inte och stirra på henne, följ hennes exempel!

 
 
Eva kämpar på med sin ambition, och arbete! Okej, så hon får träna för att nå nivå 8, och klara av sin ambition, det är bara en lycklig slump att det hjälper hennes jobb också! XD
 
 
 
Det ser så mysigt ut när de sitter i kvällssolen och spelar! Det måste vara en spännande match, Henriks reaktioner att dömma XD Juste, han åldrades också... Fast jag är inte säker på när det hände! Jag har verkligen inte lagt mycket tid på honom :s
 
 
 
Evelina blev tonåring, och så här ser hennes personlighet ut just nu! En romantisk, snobbig bokmal som vill hitta den rätta!
 
 
 
Herman säkrar sin position som arvtagare med ett A! Bravo! +5!
 
 
 
Henrik är en bra bit äldre än Eva, och nu tackade han för sig. Herman visade sin sorg genom att... Stå på Henriks huvud? Ehh... Herman? Sparkade du just ihjäl din pappa?!?!? O_o"
 
 
 
Jag har fortfarande svårt att komma över det här med att spöken kan smsa... Det känns som att "slutet" inte är så permanent för simmarna! De kommer ju till och med och äter upp resterna i kylen under nätterna!
 
 
 
Så här ser Evelina ut efter en liten makeover, i fall någon undrade! Inte för att det har något med spöken att göra. Kronologi? Röda trådar? Vad är det?
 
 
 
Alltså, de här två är nog de mest skötsamma barn den här familjen har haft. Någonsin. Det är ett under att Evelina inte fått ett A ännu! 
 
 

Poäng: 240
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0