Baby 1: Archer ♂

Nästa dag vaknade Ikra av ett fruktansvärt illamående. Efter som hon visste att hon inte ätit något dåligt så antog hon att hon väntade Silas barn. Hon fick en mindre panikattack när hon insåg att det här faktiskt hände. Hon skulle verkligen föda hundra barn! En till våg av illamående slog henne och hon snyfftade uppgivet. Vad hade hon ställt till med?
 
För att distrahera sig själv så skickade hon ett dumpnings-sms till Silas, som genast blev fiende med henne!
 
 
Efter det gick hon till öns diversehandel där hon köpte några frön och metaller. Hon bestämde snabbt att mannen i kassan INTE skulle bli far till hennes tredje barn. Det ville hon inte utsätta ett barn för!
(SÅ illa ser han inte ut Ikra!)
 
 
En av metallerna hon köppte har en märklig rödaktig färg. Hon smällter den och får höra av smeden att det är en metall som kallas myspysium (eller något sånnt?) och sägs ha förmågan att göra folk... Ja... På bra myspyshummör... Ikra placerade genast den röda klimpen på matbordet.
 
 
I takt med att Ikras mage vväxer behövde hon skaffa nya kläder. En grön, skimmrande klänning tyckte hon pasade!
 
 
Dagarna flyter på, och Ikra spänderar dem med att försöka försonas med Silas så hon slipper ha fiender på ön, och med att flörta med Len. Len berättar att han egentligen är en sjömänniska, vilket Ikra inser är ett annat ord för sjöjungfrun-man. När Len gått hem för kvällen så sitter Ikra och funderar på om deras barn också kommer bli en sjöjungfru, eller om man måste göra något speciellt för att få bli en sån...
 
En dag när hon just blivit klar i trädgården så känner hon att bebisen är påväg! Hon svär lite över hur ont det gör, och lite till när hon inser att hon måste göra om det här 99 gånger till!
 
 
Sen kommer ÄNTLIGEN barnet ut! Ikra stirrar förundrat på den lilla pojken. Han är ju så liten! Hon döper honom till Archer.
 
 

Barn 1 (Pojke): Archer (pappa Silas Allender), konstnärlig, virtuos

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0