Archer fyller år!

 
Så var det dags för Archer att fylla år! För att ha råd med en tårta och en barnsäng åt honom så var Ikra tvungen att sälja lekhagen, vilket Archer blev väldigt ledsen för. Men så fort han såg tårtan så var den bortglömd, han har ju bara ett småbarns uppmärksamhetsförmåga trots allt! Som barn har han visat sig vara modig!
 
 
Familjen äger varken spegel eller byrå, så Archer få se ut som han gör! Han är lite ledsen över det, bilden att döma, men lite tårta hjälper nog!
 
 
Natten fick Archer spendera hos mamma Ikra, efter som hans nya säng inte kommit än... Men det tycker Ikra är mysigt, och helt ärligt så tycker Archer det också!
 
 
Dagen efter så fick han gå till konstmuseét. Som konstnärlig pojke så tyckte han det var riktigt kul, även om mamma Ikra tyvärr inte kunde komma med. Hon hade inte råd att betala en barnvakt.
 
 
På vägen hem så hittade Archer en falk som han försökte bli vän med. Det gick inte så bra, och falken bet honom till och med innan den flög iväg. Nerstämt fortsatte han hem, och tänkte hoppfullt att han kanske kunde bli vän med en annan fågel någon gång! Medans han gick så fick han syn på en man som spelade gitarr, och tänkte på stafliet som redan stod hemma. "Jag vill bli en konstnärlig mästare när jag blir stor!" sa han högt för sig själv.
 
 
(Och här kommer en bild på hur barnrummet ser ut just nu)

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0