Axel Vinge -Avslutet

 
Sista brodern att flytta ut är förstås Anders. Jag kommer sakna honom lite, trotts att han skolkar hela tiden, och har sönder handfaten varje gång han använder dem...
 
 
 
För att inte tala om att Anders är det barn som liknar Axel mest! Kanintofflor och allt! ;) Men han är sparad i biblioteket, så om jag någonsin behöver en ny sim igen så står han först i kö!
 
 
 
Såhär ser hushållen ut nu. Jag spelar inte med killarna, men jag ville ha dem i världen så att Zelda kan hålla kontakt med dem! Det börjar bli lite tomt i Axels hus nu...
 
 
 
Haha va? Hur har jag inte sett det här förut? :o 
 
Tyvärr missade jag att ta en bild på Zeldas ansiktsuttryck, men den var minst sagt besvärad! XD Jag ser redan fram emot att tortera Zeldas barn med det här i framtiden!
 
 
 
Handfatet är inte trasigt, men NÅGOT fel är det :/ Nåja, bubblor är oförargerliga! ^^
 
 
 
Anders! Du är tillbaka! :D ...Varför ser du inte glad ut? :(
 
 
 
Bara en befordran kvar tills Axel når toppen av sin karriär! Men han kommer nog inte lyckas, för hans tid som aktiv sim/torch holder är snart över. Zeldas födelsedag är här!
 
 
 
Du kunde åtminstonde duscha när du fyller år Zelda... Åhh, det här är den näst sista handlingen som jag kommer tvinga Axel till! Att baka en tårta åt Zelda. Den allra sista är att sätta dit födelsedagsljusen.
 
 
 
Se lite mindre upprörd ut Axel, du är fri nu!
 
Axel: Min lilla flicka är vuxen!
Ice: Jag vet... Hejdå kompis, det var kul att styra över ditt liv!
Axel: Hejdå! Vänta... Jag ska ju inte gå någonstans!
 
 
 
Välkommen till livet som fullständigt kontrollerad av mig Zelda! 
 
 

Poäng: 55

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0