Archer blir tonåring!

 
Aww! Det är så sött när bröderna leker med varandra! :3 
 
 
Så här ser förresten pojkarnas rum ut just nu! Jag minns inte om jag visat det redan eller inte...
 
 
Men en tår i ögat ser Ikra sin förstfödde växa upp till tonåring! Å ena sidan är hon väldigt tacksam att Archer nu kan hjälpa till med sin bror mer, å andra sidan tycker hon det är sorgligt att se hur fort han växer... Snart är han vuxen och kommer lämna henne!
 
 
Archer själv tycker det är skönt att vara tonåring, tänk hur mycket roliga saker han kommer få göra nu! Med den tanken utväcklar han ett Bra sinne för humor! Fast han önskar innerligt att de hade en garderob så han kunde byta kläder...
 
 
De har dock en spegel! Efter som han hade längre hår när han växte upp så fick han behålla det, fast i en hästsvans istället... Ikra tycker det passar honom!
 
 
Efter som Archer nu är gammal nog att vara barnvakt åt Brocker tar Ikra tillfället i akt och går till biblioteket! Hon har länge velat förbättra sin matlagning, men inte haft råd att köpa en bok... Så bra att man kan låna en istället! Självklart spanar hon efter killar också, hon vill ju komma tillbaka till sin egen värld så snart som möjligt!
 
 
Åh, titta! Len är här!
 
 
Ehh? Silas är också här! Och han har blivit gammal!
 
 
Den ende mannen på biblioteket som hon inte redan har barn med är en gammal man som heter Todd Prawitz. "Bättre än inget!" tänkte Ikra och gick fram och hälsade! Har hon tur är han ute efter lite spänning också!
 
 
Okej, nu räcker det! Archer, nästa tavla du målar kommer vi köpa en byrå för, det där kan du ju inte sova i!
 

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0