Len kommer på besök! (Och Archer lär sig gå och prata på egen hand.)

 
Efter att ha sålt alla grödor hade Ikra nog med pengar för att köpa en lekhage till Archer (och alla framtida småbarn) till Archers stora förtjusning! Han älskade sin lekhage och spenderar nästan all vaken tid där! Snart var han inte bara bra på logiskt tänkande utan också väldigt karismatisk. Till Ikras stora förvånging så har han också lärt sig att prata -helt på egen hand!
 
 
Det gav Ikra väldigt dåligt samvete, och hon satte genast igång med att lära honom att gå! Archer var överlycklig över all uppmärksamhet hans mamma helt plötsligt gav honom, och Ikra kände sig alderles varm innombords när hon såg hur glad han var. Hon lovade honom och sig själv att spendera mer tid med honom från och med nu.
 
 
Någon annan hon spenderat mycket tid med är sjömannen Len (som tydligen inte är en sjöman när han har underkläder på sig?). Hon har gjort stora framsteg med Len, och en mörk vinterkväll går de hela vägen! Ska Archer bli storebros snart tro?
 
 
Dagen efter såg Ikra att Len skickat en jättefin tavla till henne med posten. Efter hela två komma femtiotre sekunder bestämde hon sig för att sälja tavlan och köpa ett stafli istället! På så sätt kan hon försörja sig och Archer under den kallare delen av året, och Archer som är en kreativ pojke kommer säkert uppskatta hennes investering i framtiden! Fast när hon frågade Archer vad han tyckte om stafliet så såg han bara på henne med stora ögon och undrade vad ett "safi" var för något...

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0