Zelda Vinge -Tonårsmor

 
Vi inleder inlägget med följande meddelande: Natasha (den galna systern) har tjänat oss +5 poäng! Det är varmt välkommet, efter att Zelda förlorat en hög av dem tidigare!
 
 
 
Jag älskar att simmarna kan prata med varandra när de sysslar med annat samtidigt nu! Mor och dotter står och småpratar medans Zelda målar en tavla!
 
 
 
Det är viktigt att vara i god form när man är en konstnär! Tror jag! Men att motionera kan ju inte skada, eller hur?
 
 
 
Ehh... Hörrni? Jag tror det brinner! Vill något göra något åt det? Inte? DET HÄR ÄR INTE RÄTT TILLFÄLLE ATT LUGNT ÄTA FRUKOST!!!
 
Zelda: Chilla. Spisen är trasig, inte brinnande.
Ice: Jaha... Men... Det ser farligt ut ju! :( Jag vill bara ert bästa!
Zelda: Intala dig själv det du...
 
 
 
Man blir aldrig för gammal för myspys ;) I alla fall inte om man heter Nils och är gift med en konstant spänd Zelda!
 
 
 
Jag tyckte ju faktiskt om två tredjedelar av Zeldas bröder, så jag har spelat lite på deras tomt också (med åldring för andra hushåll avstängt). Tyvärr så har Zach gått bort av ålder nu :( Anders är helt förtvivlad, och Anton gick omkring med humöret okej och betedde sig som att inget hade hänt :( Klarspelat på er tomt på ett tag, nu får ni åldras som vanligt igen!
 
 
 
Du börjar också bli gammal nu! Det måste vara ett skönt liv du har som pensionär förresten, att bara hänga i polen hela dagarna!
 
 
 
Tvillingsfödelsedag! Tjejerna är ett steg närmre att bli flyttade till sina morbröders hus nu! Förutsatt att Anders och Anton lever så länge vill säga...
 
 
 
Söta är de i alla fall! 
 
 
 
Tro inte att ni får ett större rum bara för att ni har vuxit upp! Era morbröder klarade utmärkt att dela rum! Fast de sov ju i och för sig oftast i Axels säng...
 
 
 
Kan du inte ta det lite lugnt med det där? För min skull? Jag vill inte att du överanstränger dig!
 
 
 
Se! Du är gammal! Ta det lugnt!
 
 
 
... Det här med trädgårdsambition var nog inget för mig... Jag är redo att låta Nathaniel ta över nu! XD
 
 

Poäng: 70

Den där simsbloggen

En blogg om spelserien the sims

RSS 2.0